Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények képes leírás: Mol - Tactical [2. oldal]
részletek »

Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények: Mol - Tactical [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények
Keresés
Találatok száma - 24 db
Mol kedvezménykártya

Mol kedvezménykártya

Amennyiben az Ön választása a kizárólag cégek számára ajánlott MOL Gold és Silver üzemanyagkártyára, vagy a cégeknek és magánszemélyeknek kínált MOL Green Kártyára esett, akkor a Virtuális Kártya Központ további kényelmi funkciókat kínál kártyás ügyeinek interneten keresztül történő intézésére.

Móricz optika

Móricz optika

A látásszakértők termék ajánlatai a kiváló minőség és az ésszerű ár függvényében! R+H prémium minőségű szemüveglencsék a tökéletes látás korrekció nélkülözhetetlen elemei. Flair egyedi szemüvegkeretek, hogy csak a tükörben lássa magát szem bejönni.

Mountex

Mountex

Bármely három termék vásárlása esetén a legolcsóbbat ingyen adjuk. Az ajánlat az akciós termékekre is érvényes, de más kedvezménnyel (pl. törzsvásárlói, kupon) nem összevonható. Az ajándékutalvány nem termék, hanem kötelezettségvállalás, ezért az utalványokra nem vonatkozik az akció.

Ofotért - Törzsvásárlói rendszer

Ofotért - Törzsvásárlói rendszer

Az összes törzsvásárlói kedvezmény a teljes termékcsoportra vonatkozik, nincsenek a kedvezményből kizárt termékek. A százalékos törzsvásárlói árkedvezménynek nincsen felső értékhatára (pl. '30% kedvezmény, de legfeljebb 10 ezer forint')

Online polo

Online polo

Örömmel tájékoztatunk, hogy törzsvásárlói rendszerünket tovább fejlesztettük egy többszintű Törzsvásárlói rendszerré! Az új rendszer kezdete: 2011. november 08. Miért jó törzsvásárlónak lenni nálunk? -Minden befejezett vásárlásod után pontokat írunk jóvá virtuális kártyádon a minősítésedtől függően, amelyeket további vásárlásaid alkalmával kedvezményként felhasználhatsz. -Mert az extrapont-akciós termékek után további pontokat kapsz. -Mert újdonságainkról és akcióinkról hírlevélben értesítünk.

Playersroom törzsvásárlói program

Playersroom törzsvásárlói program

Csatlakozz a Playersroom családhoz, mert nekünk semmi sem fontosabb, mint az, hogy téged elégedetté tegyünk! Családtagjaink amellett, hogy extra árakat kapnak, legelőször értesülnek akcióinkról, bizonyos kedvezmények csak rájuk vonatkoznak és sok egyéb szolgáltatásban is előnyt élveznek.

Tactical hűségkártya

Tactical hűségkártya

A Tactical hűségkártya a TacticalShop által forgalmazott termékekre érvényes. Minden 5000Ft felett vásárló kap egy hűségkártyat. A kártya a tulajdonosának cégünk folyamatosan 5% engedményt biztosít vásárlásakor.

Tuti menü