Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények képes leírás - Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények.tlap.hu
részletek »

Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények - Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Törzsvásárlói kártyák, kedvezmények
Keresés
Találatok száma - 24 db
Akciós klíma készülékek

Akciós klíma készülékek

Minőségi, akciós klímák az Ice klíma jóvoltából. Klímák kedvező áron elérhetőek a webáruházban. Az Ice klíma a legjobb márkákat(Midea, Daikin, Fujitsu, Panasonic, Samsung) kínálja a klímaberendezések közül. Inverteres, beltéri és kültéri, álmennyezeti és mennyezeti, valamint légcsatornás klímákat is árulnak. Az oldalon lehet árajánlatot kérni, amely tartalmazza a klíma felhasználási területét, típusát, stb. Természetesen lehet kérvényezni a klímák beszerelését, hiszen általában otthonunkban nem rendelkezünk a megfelelő eszközökkel egy klíma beszereléséhez.

Bella Mode

Bella Mode

Kérje Ön is a törzsvásárlói kártyáját, mellyel az alábbi előnyökhöz juthat: - 5% kedvezményt kap minden vásárlásából. - Aktuális katalógusunkat átveheti üzleteinkben; ajánlatainkat e-mailben juttatjuk el Önhöz, így mindenki előtt értesül az új termékekről. - A szezonális divatbemutatókra, stílusnapokra és egyéb eseményeinkre meghívjuk. - Budapesti törzsvásárlóinknak a Bella Mode-ban vásárolt ruháját (igény esetén) kedvezményesen méretre igazítjuk és értesítjük, amikor kész van.

Bioaréna

Bioaréna

Ez az oldal azért jött létre, hogy hatékonyabbá tehessük azoknak az embereknek az életét, akiknek minden évszakban fontos az egészséges életmód. Ehhez a természetes és környezetbarát termékek házhozszállításával, valamint a hetente frissülő hasznos hírek, cikkek, tudnivalók és receptek tárházával szeretnénk hozzájárulni.

BMW kártya

BMW kártya

Azért, hogy Ön, mint BMW tulajdonos, valóban különlegesnek érezhesse magát, megalkottuk önnek a BMW kártya programot. A BMW kártya kizárólag a magyarországi hivatalos BMW márkakereskedői hálózatban vásárolt új, vagy BMW Premium Selection választékból származó BMW modellek tulajdonosainak és vezetőinek jár. Ezáltal ön egy különleges világba nyer belépést.

Conntax törzsvásárlói klub

Conntax törzsvásárlói klub

Csatlakozzon a Conntax Törzsvásárlói klubhoz és vásároljon kedvezményesen, vegye igényben minden partnerünknél a kedvezményt. Részleteket a Klubtagság menüpont alatt olvashat és megtekintheti a csatlakotási feltételeket.

Csokikorzó

Csokikorzó

Legyen Törzsvásárlónk, és takarítson meg pénzt önmagának, miközben finomságokat rendel. Ahhoz hogy Törzsvásárlónk legyen, először is regisztrálnia kell magát nálunk. Majd két alkalommal kell vásárolnia minimum 7500 Ft értékben. Ha ez megvan, már küldjük is Önnek névre szóló törzskártyáját, amivel persze személyesen is vásárolhat pécsi üzletünkben, ugyanazt a kedvezményt kapja meg!

Depo online piac

Depo online piac

Rendeljen 3 hónap alatt legalább 20 000 Ft értékben a Depo online piac áruházból digitális fotókidolgozást, és ezáltal beléphet a Depo online piac törzsvásárlók közé. Ezzel jogosulttá válik törzsvásárlói kedvezmény igénybevételére, melynek mértéke 10% (a digitális fotókidolgozás árakból, az akciós árakra, és egyéb termékekre, ajándéktárgyakra kedvezmény nem jár). Ha szeretne törzsvásárló lenni, nem kell mást tennie, mint elérni a 3 hónap alatt a 20 000 Ft-os rendelési értéket, és automatikusan jogosulttá válik a kedvezményre.

Dunakanyar vásárlói klub

Dunakanyar vásárlói klub

A 2010. november 2.-án alakult Generációk Jövőjéért Alapítvány egy vásárlói klub megszervezését végzi a Vác és környékén tevékenykedő boltosok és vállalkozók összefogásával abból a célból, hogy a vásárlásainkat egymásnál tegyük, és ne vigyük pl. a multikhoz vagy esetleg Pestre, amikor Vácon is meg tudjuk ugyanazt a terméket, szolgáltatást venni, ezáltal támogatva egymást a túlélésben, majd a fellendülésben is.

EDC törzsvásárlói rendszer

EDC törzsvásárlói rendszer

Az EDC Elfogadó Partnerei a hatósági áras termékeikre (autópálya-matrica, dohányáru, gyógyszer, menetjegy, mobilegyenleg feltöltés, ill. feltöltőkártya, propán-bután gáz, újság stb.) a kedvezményeket nem tudják érvényesíteni.

Hirdetés
Előnykártya önnek!

Előnykártya önnek!

Magyar vállalkozások összefogtak, hogy közös erővel megpróbálják bemutatni vevőiknek, hogy számukra mennyire fontosak. Megtesznek mindent, hogy vevőiket maguk mellett tudják tartani, és a multinacionális cégek mellett is talpon tudjanak maradni.

Fakopáncs törzsvásárlói kártya

Fakopáncs törzsvásárlói kártya

Minden vásárló, aki egyszeri 10.000 Ft érték felett vásárol, igényelhet Fakopáncs törzsvásárlói kártyát. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a Fakopáncs Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése a rendszerben 2-3 munkanapon belül megtörténik, utána a kártya használatával mindegyik Fakopáncs boltban igénybe vehetők a kedvezmények.

Gyöngy törzsvásárlói kártya

Gyöngy törzsvásárlói kártya

A Gyöngy Patikák mint piacvezető hazai patikakör számára fontos a magyar lakosság egészségi állapotának javítása, a betegségek megelőzése, ezért - betegeink és vásárlóink egyedi igényeit is figyelembe véve - gyógyszerek, étrend-kiegészítők, gyógyászati segédeszközök, valamint egyéb készítmények széles választékával állunk rendelkezésükre. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra, a felvilágosító tevékenységre, a szakértő tanácsadásra, valamint a speciális egészségügyi szolgáltatásokra.

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról. Akik a térségben tervezik eltölteni a szabadidejüket, nekik erősen ajánlott kiváltani a kártyát. Néhány mondat, hogy miért is érdemes beszerezni. Mert számtalan kedvezményben részesülhetünk, mint múzeum belépők, olcsóbban juthatunk szálláshoz. A gasztronómiai programokon is jutányos árakon vehetünk részt. A közlekedésben is jelentős kedvezményeket kapunk, illetve egyéb szolgáltatásokban vehetünk részt. Bővebb információért érdemes felkeresni oldalunkat is.

Heavy tools

Heavy tools

Regisztrálj, vagy ha már regisztrált vásárló vagy, módosítsd regisztrációd, és amint elérted az 5% -os kedvezményes sávot, mi postán kiküldjük neked a kártyádat. Akár már az első megrendelésedhez megkaphatod a kedvezményt, ha eléred a 30.000 Ft-os limitet.

Kalligráf könyvesbolt

Kalligráf könyvesbolt

A törzsvásárlói kártyával rendelkezők könyvvásárlás esetén 10%-os kedvezményt élveznek. Törzsvásárlói kártya megszerzésének feltételei: Egyszeri egyösszegű 30.000 Ft-os vásárlás esetén a 10%-os kedvezményben azonnal részesül Törzsvásárlóvá válhat az is, aki vállalja, hogy egy éven belül 50.000Ft értékben vásárol, a megadott összeg elérésekor törzsvásárlói kártyát kap, és az addig vásárolt összeg 10%-át visszatérítjük. A törzsvásárlói kártya a kézhezvételtől számított 1 évig érvényes, abban az esetben, ha ezen idő alatt vásárlása eléri a bruttó 40000 Ft-ot, kártyáját automatikusan meghosszabbítjuk. A törzsvásárlói kedvezményt csak a kártya felmutatásával veheti igénybe. Csak az érvényes kártyát tudjuk elfogadni.

Luxbútor

Luxbútor

Visszajáró vevőink részére cégünk törzsvásárlói kedvezményeket alakított ki. Amennyiben 50.000 Ft felett vásárolt nálunk akár egy összegben, akár több alkalommal (a blokkok összegyűjtésével igazolható) Ön Törzsvásárlói kártyára jogosult, melyet kérhet eladóinktól.

Metabond

Metabond

Törzsvásárlói kártya. Sokat autózik, sűrűn kell olajat cserélnie? Fontos Önnek az autója, szeretné sokáig kifogástalan állapotban használni? Minőségi termékek elérhető áron! Váltson nálunk törzsvásárlói kártyát!

Tuti menü