Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Planet - Zepter [5. oldal]
részletek »

Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények képes leírás: Planet - Zepter [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Planet sushi

Planet sushi

Egyszer egy fiatalember elhatározta, hogy megbizonyosodik arról, Japán nem csak a szamurájok,a gésák, és a saké földje. Elment hát a Felkelő Nap Országába,hogy a saját szemével is láthassa. Tokiót kedves, de nagyon különös városnak találta: ókori templomok által szegélyezett felhőkarcolókat látott és hatalmas útkereszteződéseket békés, zöld parkokban. Egy reggel a zajos autópálya környékén egy szűk kis utcába tévedt, ahol egy templom árnyékában megbúvó étteremre figyelt fel.

Playersroom törzsvásárlói program

Playersroom törzsvásárlói program

Csatlakozz a Playersroom családhoz, mert nekünk semmi sem fontosabb, mint az, hogy téged elégedetté tegyünk! Családtagjaink amellett, hogy extra árakat kapnak, legelőször értesülnek akcióinkról, bizonyos kedvezmények csak rájuk vonatkoznak és sok egyéb szolgáltatásban is előnyt élveznek.

Pontter

Pontter

A Pontter.hu egyszerűen kezelhető webes törzsvásárlói hűségprogram rendszer, amely különböző méretű vállalkozások számára nyújt korszerű marketing funkciókat. A törzsvásárlói rendszer önkiszolgáló és azonnal használható, bevezetéséhez mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükség

Prospergo webáruház

Prospergo webáruház

A StartÜzlet segítségével Ön perceken belül, gyakorlatilag szinte azonnal rendelkezhet egy saját webáruházzal. Nem kell semmit letöltenie, vagy telepítenie, nincs szüksége programozói tudásra, egyszerűen csak végezze el a következő, nagyon egyszerű lépéseket:

Roosevelt önkiszolgáló étterem

Roosevelt önkiszolgáló étterem

Önkiszolgáló éttermünkben egyedülálló büférendszerben válogathat minden nap változó meleg étel kínálatunkból, salátabárunkból, kávéjához süteményt választhat, vagy reggelizhet kollégáival. Döntse el ön!

Taboo Vásárlói Klub

Taboo Vásárlói Klub

Taboo Divatház törzsvásárlóinak 30 % kedvezményt biztosít. Minden új belépő egy 30 %-os kupont kap, amit azonnal levásárolható webáruházunkban, vagy személyesen budapesti üzletünkben. Továbbá minden héten, email formájában. Kihagyhatatlan ajánlatok, hétről-hétre. Ingyenes értesítőt kap az új termékekről, kedvezményekről, akciókról. Új termékeink, gyakran már aznap elfogynak, ne maradjon le. Egyszerű regisztrációval, máris klubtag lehet, minden kötelezettség nélkül. Vásároljon kedvezményesen minőségi férfi és női ruházati termékeket.

Tactical hűségkártya

Tactical hűségkártya

A Tactical hűségkártya a TacticalShop által forgalmazott termékekre érvényes. Minden 5000Ft felett vásárló kap egy hűségkártyat. A kártya a tulajdonosának cégünk folyamatosan 5% engedményt biztosít vásárlásakor.

Tajti music hangszeráruház

Tajti music hangszeráruház

A PartyPlug buli füldugót úgy fejlesztették ki, hogy csak a hallásra káros zajokat szűrje ki, a zenét pedig átengedje, így tökéletes társ lehet többnapos zenei fesztiválokon, de akár egyetlen, pár órás koncerten is. A zenét eredeti minőségében élvezheted úgy, hogy a beszédet is könnyebben megérted, miközben hallásod sem sérül. Ami pedig a legfontosabb, nincs több fülzúgás!

Thomas Jeans

Thomas Jeans

Családi vállalkozásunkat öt fővel alapítottuk 1988. április 1-én. Nevét - a Thomast - a család akkori, legfiatalabb tagjáról kapta. A 'Thomas Jeans'- mint márkanév - 1994 óta védett. Szerte az országban megtalálhatók Thomas márkanévvel fémjelzett üzleteink, valamint öt saját márkaboltunk is van a fővárosban. Közel 300 márkakereskedővel állunk kapcsolatban. Fontosnak tartjuk a jó minőséget, ezért a legjobb minőségű belga, olasz, brazil alapanyagokból és görög kellékekből dolgozunk. Áraink ennek ellenére a magyarországi átlag keresetekhez képest kedvezőek.

Hirdetés
Törzsvásárlói kártya készítés

Törzsvásárlói kártya készítés

Készíts céged számára egyedi műanyag kártyát! Milyen elegáns egy kártyát küldeni a meghívó mellé, amely a névre szóló belépőt helyettesíti! A törzsvásárlói programoktól az ajándékkártyákig sok területen érdemes kihasználni a műanyag kártya előnyeit. Néhány sablont találsz nálunk, hogy megkönnyítsük a tervezést, de mindenképpen használd a céges arculatot!

Törzsvásárlói rendszerek lényege

Törzsvásárlói rendszerek lényege

A törzsvásárlói rendszer népszerű marketing eszköz, melyet számos szolgáltató és kereskedelmi cég alkalmaz vásárlási forgalmának növelésére, ügyfélköre megtartására és bővítésére. Mindemellett megjelentek a másik oldal képviselői, a vásárlók, akik szintén közösséget alkotva lépnek fel a kereskedőknél kedvezményeket kialkudva magunknak. A törzsvásárlói rendszereket ennek megfelelően két szempontból, a két különböző résztvevő kezdeményezésre alapozva vizsgálhatjuk: a kereskedő vagy szolgáltató által kínált törzsvásárlói rendszerek, valamint a vásárlók alkotta vásárlói közösségek.

Tupperware

Tupperware

Biztosak vagyunk benne, hogy egy teljesen új világ tárul az elé, aki Tupperware tanácsadó lesz, függetlenül attól, hogy hány éves, mi a foglalkozása, milyen körülmények között él, mekkora háztartást vezet, vagy éppen mi a hobbija. Hiszen pontosan ez a Tupperware egyik nagy erénye, hogy itt mindeni megtalálja a számítását, azt, ami számára a legfontosabb.

Vásárlásban champion

Vásárlásban champion

Hogy működik egy közösségi bevásárló kör? Vassányi Istvánnal, a balatonfüredi Csiperke Kör egyik alapítójával beszélgettünk. Rögtön az elején világos volt, hogy az összesen tíz család mit is akar: kiszakadni abból a zombivilágból, ami a fogyasztás mikéntjét jellemzi.

Vita juice bar

Vita juice bar

Honlapunk nem csak azért jött létre, hogy általánosságban bemutassa cégünket, hanem, hogy a smoothie-kultúra (igen, külföldön van ilyen is :)) magyarországi követeként a lehető legtöbb hasznos információt találd meg ezekről a finomságokról nálunk, illetve élő, aktív kapcsolatot biztosítson köztünk és rajongóink közt.

Zepter

Zepter

Büszkék vagyunk termékeinkre, kiváló minőségükre, egyéni formavilágukra és fejlett gyártási technológiánkra. Élvezzük a munkánkat és megbecsüljük munkatársainkat. Legfőbb célunk, hogy ön egészségesebb és teljesebb életet élhessen.

Tuti menü