Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Flavonmax - Konkurencia [3. oldal]
részletek »

Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények képes leírás: Flavonmax - Konkurencia [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Flavonmax

Flavonmax

A Flavon max már több tízezer ember számára vált életmóddá. A Flavon max klub koncepciójának alappillére nem más, mint az egészséges, sikeres, kihívásokkal teli, személyiségfejlődésben gazdag, szabad élet. Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek.

Főzelékfaló ételbár

Főzelékfaló ételbár

A főzelék beillene hungarikumnak. Szósz máshol is készül, de teljes értékű egytálétel csak a hazai konyhában! Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái.

Gergely cukrászda

Gergely cukrászda

Először is köszönöm, hogy ráklikkelt weboldalunkra. Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Gergely László vagyok 1942-ben születtem Dunaharasztin. 1973 óta mestercukrász vagyok. 1974-ben alapítottam első cukrászdámat, cégemet. Igényes, friss, változatos süteményekkel, nyáron igazi kézműves fagylalttal és parfé tortákkal kiegészülve várjuk Önt is szeretettel.

Gravír expressz

Gravír expressz

A Gravír Expressz Kft. 1998-ban alakult Budapesten, 100%-ban magyar tulajdonban. Hazánkban először nyújtottunk olyan szolgáltatást, ahol a kiválasztott ajándéktárgyat névre szóló gravírozással látjuk el, mely helyben megvárható. Budapesten a nagyobb kereskedelmi központokban, WestEnd City Centerben, Mammutban és a Pólus Centerben, valamint Pécsett, az Árkádban választhat több ezer minőségi gravírozható termékünk közül.

Gyöngy törzsvásárlói kártya

Gyöngy törzsvásárlói kártya

A Gyöngy Patikák mint piacvezető hazai patikakör számára fontos a magyar lakosság egészségi állapotának javítása, a betegségek megelőzése, ezért - betegeink és vásárlóink egyedi igényeit is figyelembe véve - gyógyszerek, étrend-kiegészítők, gyógyászati segédeszközök, valamint egyéb készítmények széles választékával állunk rendelkezésükre. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra, a felvilágosító tevékenységre, a szakértő tanácsadásra, valamint a speciális egészségügyi szolgáltatásokra.

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról

Hasznos tudnivalók a Szigetköz kártyáról. Akik a térségben tervezik eltölteni a szabadidejüket, nekik erősen ajánlott kiváltani a kártyát. Néhány mondat, hogy miért is érdemes beszerezni. Mert számtalan kedvezményben részesülhetünk, mint múzeum belépők, olcsóbban juthatunk szálláshoz. A gasztronómiai programokon is jutányos árakon vehetünk részt. A közlekedésben is jelentős kedvezményeket kapunk, illetve egyéb szolgáltatásokban vehetünk részt. Bővebb információért érdemes felkeresni oldalunkat is.

Heavy tools

Heavy tools

Regisztrálj, vagy ha már regisztrált vásárló vagy, módosítsd regisztrációd, és amint elérted az 5% -os kedvezményes sávot, mi postán kiküldjük neked a kártyádat. Akár már az első megrendelésedhez megkaphatod a kedvezményt, ha eléred a 30.000 Ft-os limitet.

Ingatlanvásárlás

Ingatlanvásárlás

A feladat nem is olyan egyszerű, mint amilyennek az első pillanatban tűnik. Alaposan át kell gondolni, több szempontot figyelembe kell venni, mielőtt meghozzuk ezt a fontos döntést. Néhány támpont, amit érdemes szakember bevonásával végiggondolni.

Intermax

Intermax

A törzsvásárlói kártya igénylésének feltétele, hogy a vásárló az adott évben 100.000Ft fölött vásároljon az Inter-max Kft üzleteiben, melyet nyugtával vagy számlával bizonyít. Ezután már csak egy adatlapot kell kitölteni és az adott üzletben átveheti a törzsvásárlói kártyát.

Hirdetés
Játékvár

Játékvár

Üdvözöljük a Játékvár játék webáruházban! A Játékvár játék webshop sikerének titka a jó minőségű, bevizsgált termékekben és munkatársaink szakképzettségében, hozzáértésében, segítőkészségében rejlik. Webáruházunkban mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat.

Just & Nahrin

Just & Nahrin

Mindenkinek fontos a saját és családja egészsége, anyagi jóléte? A válasz biztosan: igen. Az Életfaprogramban nap, mint nap azért dolgozunk együtt, hogy hazánkban minden emberrel megismertessük az egészséges élet lehetőségét, az anyagi, és lelki kiteljesedés útját.

Kalligráf könyvesbolt

Kalligráf könyvesbolt

A törzsvásárlói kártyával rendelkezők könyvvásárlás esetén 10%-os kedvezményt élveznek. Törzsvásárlói kártya megszerzésének feltételei: Egyszeri egyösszegű 30.000 Ft-os vásárlás esetén a 10%-os kedvezményben azonnal részesül Törzsvásárlóvá válhat az is, aki vállalja, hogy egy éven belül 50.000Ft értékben vásárol, a megadott összeg elérésekor törzsvásárlói kártyát kap, és az addig vásárolt összeg 10%-át visszatérítjük. A törzsvásárlói kártya a kézhezvételtől számított 1 évig érvényes, abban az esetben, ha ezen idő alatt vásárlása eléri a bruttó 40000 Ft-ot, kártyáját automatikusan meghosszabbítjuk. A törzsvásárlói kedvezményt csak a kártya felmutatásával veheti igénybe. Csak az érvényes kártyát tudjuk elfogadni.

Kamu, vagy nagy üzlet?

Kamu, vagy nagy üzlet?

A haverod, a sógor és mindenki erről beszél. Jogokat emlegetnek, tíz és százezreket költenek, és elégedetten dörzsölik a tenyerüket. Gyanús neked, de értenéd mi ez? Segítünk! Mórickásan elmagyarázzuk, hogyan is működnek a törzsvásárlói rendszer alapjai.

Kikol

Kikol

Köszöntjük virtuális áruházunkban. Amennyiben kíváncsi hírleveleinkre, amelyekben esetleges akcióinkról, érdekességekről, önt érinthető fontos információkról írunk, akkor Regisztrálja magát! Bútoraink az óriási választéknak köszönhetően nincsenek mindig raktáron. De ha éppen valamelyik nem található készleten, az már biztos, hogy gyártás alatt van, vagy hamarosan sorra kerül.

Kinek özönlenek a milliók?

Kinek özönlenek a milliók?

Egyre gyakrabban találkozhatunk újfajta vásárlói közösségek reklámjaival. A ScienNet és a Lyoness első látásra valamilyen újabb lehúzós multi level marketing akciónak tűnhet, azonban kár lenne tagadni: a háttérben zseniális üzleti ötletek állnak. Persze az igazán nagy pénzeket a cégek tulajdonosai zsebelik be.

Komandor

Komandor

A Komandor név szinte a világ minden részén ismerősen cseng, hiszen a bútoripar egyik legnépszerűbb szegmensében a tolóajtós beépített szekrények piacán vezető szerepet töltünk be. A Komandor céghálózat napjainkra hatalmas méreteket ölt, ugyanis Európában, és Amerikában jelentős hálózattal rendelkezik, valamint a világ többi részén, így Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában is igen ismert. A Komandor vállalatcsoport múltja mintegy 16 évre nyúlik vissza.

Konkurencia fürdőruha

Konkurencia fürdőruha

Cégünk elsődleges célja egy minőséget előnyben részesítő vásárlói kör igényeinek legmagasabb fokon történő kielégítése. Ennek érdekében a lehető legtöbb helyszínen, széles választékkal igyekszünk jelen lenni fehérnemű szaküzleteinkkel az érintett piacon. Üzletpolitikánk részeként fontosnak tartjuk a piachoz és a változó igényekhez történő folyamatos idomulást, mellyel a jelenlegi vásárlókör megtartása mellett új vásárlók megnyerését célozzuk.

Tuti menü