Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Conntax - Fittélet [2. oldal]
részletek »

Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények képes leírás: Conntax - Fittélet [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Conntax törzsvásárlói klub

Conntax törzsvásárlói klub

Csatlakozzon a Conntax Törzsvásárlói klubhoz és vásároljon kedvezményesen, vegye igényben minden partnerünknél a kedvezményt. Részleteket a Klubtagság menüpont alatt olvashat és megtekintheti a csatlakotási feltételeket.

Csokikorzó

Csokikorzó

Legyen Törzsvásárlónk, és takarítson meg pénzt önmagának, miközben finomságokat rendel. Ahhoz hogy Törzsvásárlónk legyen, először is regisztrálnia kell magát nálunk. Majd két alkalommal kell vásárolnia minimum 7500 Ft értékben. Ha ez megvan, már küldjük is Önnek névre szóló törzskártyáját, amivel persze személyesen is vásárolhat pécsi üzletünkben, ugyanazt a kedvezményt kapja meg!

Depo online piac

Depo online piac

Rendeljen 3 hónap alatt legalább 20 000 Ft értékben a Depo online piac áruházból digitális fotókidolgozást, és ezáltal beléphet a Depo online piac törzsvásárlók közé. Ezzel jogosulttá válik törzsvásárlói kedvezmény igénybevételére, melynek mértéke 10% (a digitális fotókidolgozás árakból, az akciós árakra, és egyéb termékekre, ajándéktárgyakra kedvezmény nem jár). Ha szeretne törzsvásárló lenni, nem kell mást tennie, mint elérni a 3 hónap alatt a 20 000 Ft-os rendelési értéket, és automatikusan jogosulttá válik a kedvezményre.

Dunakanyar vásárlói klub

Dunakanyar vásárlói klub

A 2010. november 2.-án alakult Generációk Jövőjéért Alapítvány egy vásárlói klub megszervezését végzi a Vác és környékén tevékenykedő boltosok és vállalkozók összefogásával abból a célból, hogy a vásárlásainkat egymásnál tegyük, és ne vigyük pl. a multikhoz vagy esetleg Pestre, amikor Vácon is meg tudjuk ugyanazt a terméket, szolgáltatást venni, ezáltal támogatva egymást a túlélésben, majd a fellendülésben is.

Duran szendvics

Duran szendvics

A Duran család már az Osztrák-Magyar Monarchia idején vendéglátó üzleteket és pékséget működtetett Ausztriában és Csehországban. Az első kizárólag szendvicset áruló üzletet 1968-ban alapította Vladimir és Tomas Duran, Bécsben. Mindketten képzett és tapasztalt vendéglátó szakemberként fogtak hozzá az üzlet bevezetéséhez.Jelenleg külföldön Bécs, Hradec Králové, Isztambul városaiban találhatóak üzleteink.

EDC törzsvásárlói rendszer

EDC törzsvásárlói rendszer

Az EDC Elfogadó Partnerei a hatósági áras termékeikre (autópálya-matrica, dohányáru, gyógyszer, menetjegy, mobilegyenleg feltöltés, ill. feltöltőkártya, propán-bután gáz, újság stb.) a kedvezményeket nem tudják érvényesíteni.

Egzinet

Egzinet

Mi az Egzinet? Egy olyan közösségi portál, ahol a regisztráltak széles körű kedvezményekhez juthatnak. Mindezt azért, mert csatlakoztak az Egzinet Közösségéhez, egy díjmentes regisztrációt követően.

Előnykártya önnek!

Előnykártya önnek!

Magyar vállalkozások összefogtak, hogy közös erővel megpróbálják bemutatni vevőiknek, hogy számukra mennyire fontosak. Megtesznek mindent, hogy vevőiket maguk mellett tudják tartani, és a multinacionális cégek mellett is talpon tudjanak maradni.

Energy

Energy

Üdvözöljük az Energy Group nemzetközi társaság weboldalain. Cégünk kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. A készítmények összeállítása és gyártása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőink mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Hirdetés
Enter venter Kft.

Enter venter Kft.

Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet! Családok, egyedül utazók, csoportok számára is állunk rendelkezésére. Minden ház teljesen különálló, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Vendégházaink, apartman jellegük miatt, alkalmasak a rövid (egy-két napos), de akár a hosszabb tartózkodásra is.

Értékesítés

Értékesítés

Mielőtt hozzákezdenél bármit is értékesíteni, tegyünk helyre néhány dolgot! Az igaznak hitt mendemondákat, előítéleteket cseréljük ki a tényekre, a valóságra. Minden értékesítő sikerélményre vágyik, a kezdőkre ez még inkább igaz. Vegyünk észre egy dolgot: a siker, a gazdagság, a boldogság csupán okozat.

Ezwash

Ezwash

Szeretné, ha autója fényezése évek múltán is úgy ragyogna, mint új korában? A fényezésvédő bevonatok professzionális, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia nálunk már igénybe vehető!

Faberlic Hungary

Faberlic Hungary

Néhány fontos tudnivaló a csatlakozásról és a tagság előnyeiről. Színvonalas termékskála és katalógus, kedvező árakkal, folyamatos akciókkal. Nincs belépési díj, sem kötelező rendelés, sem további tagdíj.

Fakopáncs törzsvásárlói kártya

Fakopáncs törzsvásárlói kártya

Minden vásárló, aki egyszeri 10.000 Ft érték felett vásárol, igényelhet Fakopáncs törzsvásárlói kártyát. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a Fakopáncs Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése a rendszerben 2-3 munkanapon belül megtörténik, utána a kártya használatával mindegyik Fakopáncs boltban igénybe vehetők a kedvezmények.

Family business

Family business

Forgalomba hoztunk egy újabb termékmintát a Frukt-Íz édesítőszerből. A termékminta pontosan 1 kg cukornak felel meg. Ez pont az a mennyiség, amit az emberek árban, súlyban könnyen össze tudnak hasonlítani a hagyományos kristálycukorral.

Félelmek az MLM rendszerektől

Félelmek az MLM rendszerektől

Milyen félelmekkel, és kifogásokkal is találtam szembe magam, amikor hússzú idő után ismét csatlakoztam egy MLM céghez? Tudom e csinálni? Nem ismerek senkit! Nem tudok eladni. Nem akarok házalni! Nem tudok beszélni!

Fittélet

Fittélet

A biztos recept: fehérjedús, kiegyensúlyozott táplálkozás, kardió és súlyzós edzések kombinálása, pihentető alvás. Ami a testi-lelki egyensúlyhoz szükséges. Az egészséges étkezés jelentőségét egyre többen ismerik fel, és próbálnak eszerint táplálkozni. Sokan nem tudják azonban, hogyan érdemes enni rendszeres testmozgás mellett, mi az, amire ilyenkor fokozottan oda kell figyelni.

Tuti menü