Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
4 nagy kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya

4 nagy kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya

Mivel a bosszankodástól nem marad több a pénztárcádban, a legokosabb, ha minden lehetőséget megragadsz az akciós vásárlásra. Ennek egyik legjobb módja, ha feltérképezed, majd igénybe veszed az üzletláncok törzsvásárlói programját.

Agip helyett Eni

Agip helyett Eni

Az eni egy energiavállalat, amely az energiaszolgáltatás minden egyes területén jelen van. Ennek megfelelően a csoport kiemelten fontosnak tartja, hogy arculati elemeit továbbfejlessze és egységesítse minden országban és iparágban, ahol tevékenységet végez.

Ágyak háza

Ágyak háza

Kigödrösödött matrac? Nyikorgó ágy? Ön is fáradtan, összetörten ébred? Elege van régi ágyából? Új otthonát rendezi be, egyedi méretű ágykeret, ágyrács, matrac lenne jó? Kicsi a hálószoba és egy praktikus felnyílós ágyneműtartós ágyra vágyik, tömör fából, kényelmes matracokkal? Kinőtte a kicsi a kis ágyát?

Akciós klíma készülékek

Akciós klíma készülékek

Minőségi, akciós klímák az Ice klíma jóvoltából. Klímák kedvező áron elérhetőek a webáruházban. Az Ice klíma a legjobb márkákat(Midea, Daikin, Fujitsu, Panasonic, Samsung) kínálja a klímaberendezések közül. Inverteres, beltéri és kültéri, álmennyezeti és mennyezeti, valamint légcsatornás klímákat is árulnak. Az oldalon lehet árajánlatot kérni, amely tartalmazza a klíma felhasználási területét, típusát, stb. Természetesen lehet kérvényezni a klímák beszerelését, hiszen általában otthonunkban nem rendelkezünk a megfelelő eszközökkel egy klíma beszereléséhez.

Alternatív kereskedelmi formák

Alternatív kereskedelmi formák

A tavalyi 99 milliárd forinthoz képest 2010-ben várhatóan 135 milliárdra nő a magyarországi webes kereskedelem összforgalma a GKIeNET piackutató cég felmérése szerint. Mivel is zárhatnánk az évet, mint a jövő évben valószínűsíthetően a legnagyobb fejlődést produkáló ágazattal, az e-kereskedelem és az abból kinövő különböző kreatív kereskedelmi formák bemutatásával?

Arena sportruházat

Arena sportruházat

Az 1970-es évek elején alkotta meg Horst Dassier az arena márkát, mely napjainkra a világ úszósportjának egyik vezető márkájává nőtte ki magát. Olimpiai-, világbajnoki- és európa-bajnoki aranyérmek, továbbá világ- és európa-csúcsok sora bizonyítja a márka időtállóságát és kiemelkedő minőségét. Büszkék vagyunk rá, hogy - az Arena Magyarország szponzorációs tevékenységének köszönhetően - úszóink és vízilabdázóink már hosszú évek óta arena márkájú sportfelszerelésben érik el kiváló eredményeiket.

Arrabona Network

Arrabona Network

Az Arrabona Network törzsvásárlói rendszer minden tagjának megvan a lehetősége arra, hogy jövedelemre tegyen szert. - Nincs magas belépési díj - Nincs nagy értékű kezdőcsomag - Mindenki által ismert és használt termékek (nincs termékbemutató) - Érthető, egyszerű rendszer - Nincs kötelező teljesítési szint

Babavilág

Babavilág

Tavaszi kismamadivat - minden stílusban. A tavaszi trendek és kismamadivat alapján a türkiz, mandarin és homokszínt, óriási, látványos kiegészítőkkel - bross, karkötő, nyaklánc - díszítettük. Ruha típusokban és fazonokban a kord zakó, a puha nagy lyukú kardigánok, a ceruzanadrág épp úgy, ahogy a trapéz szabásvonal dívik.

Bella Mode

Bella Mode

Kérje Ön is a törzsvásárlói kártyáját, mellyel az alábbi előnyökhöz juthat: - 5% kedvezményt kap minden vásárlásából. - Aktuális katalógusunkat átveheti üzleteinkben; ajánlatainkat e-mailben juttatjuk el Önhöz, így mindenki előtt értesül az új termékekről. - A szezonális divatbemutatókra, stílusnapokra és egyéb eseményeinkre meghívjuk. - Budapesti törzsvásárlóinknak a Bella Mode-ban vásárolt ruháját (igény esetén) kedvezményesen méretre igazítjuk és értesítjük, amikor kész van.

Hirdetés
Bioaréna

Bioaréna

Ez az oldal azért jött létre, hogy hatékonyabbá tehessük azoknak az embereknek az életét, akiknek minden évszakban fontos az egészséges életmód. Ehhez a természetes és környezetbarát termékek házhozszállításával, valamint a hetente frissülő hasznos hírek, cikkek, tudnivalók és receptek tárházával szeretnénk hozzájárulni.

Biyovis

Biyovis

Miért érdemes csatlakozni a Biyovis vállalkozáshoz? Mert a Biyovis egy egyedülálló lehetőség, amely az elmúlt évtizedben különböző formákban, több mint 100 000 ember életében hozott pozitív változást, mind egészségileg, mind anyagilag. Ez a lehetőség, egy kiváló termék- és üzleti filozófiára épülő sikeres üzleti vállalkozás, amelynek Ön is része lehet.

BMW kártya

BMW kártya

Azért, hogy Ön, mint BMW tulajdonos, valóban különlegesnek érezhesse magát, megalkottuk önnek a BMW kártya programot. A BMW kártya kizárólag a magyarországi hivatalos BMW márkakereskedői hálózatban vásárolt új, vagy BMW Premium Selection választékból származó BMW modellek tulajdonosainak és vezetőinek jár. Ezáltal ön egy különleges világba nyer belépést.

Brókernet csoport

Brókernet csoport

A Brokernet csoport hazánk dominánsan piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoportja. 4000 független közvetítővel rendelkezik országszerte, hazánkban 38 irodájában várja ügyfeleit. A legmagasabb átlagos éves díjakkal rendelkezik az életbiztosítási piacon.

Burger King

Burger King

A Burger Kinget 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. 1957-ben vezették be a világhírű Whopper szendvicset, amely hamar a cég vezető terméke lett és ma már naponta több, mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte. A két ember lelkes elhatározásából született a terjeszkedés ötlete és 1967-re már 274 éttermet nyitottak.

By Nature

By Nature

Nem kell félni,hogy ráncos, foltos lesz, vagy netán más ártalom éri majd a bőrét. Az idén lehetősége van rá, hogy egy magasabb fokra emelje a barnulás élvezetét a By Nature uv mentes barnító rendszer használatával.

Café vian

Café vian

Ez a legelső Café Vian, 1998. óta a híres Liszt Ferenc téren, ahol a város legnagyobb teraszai találhatóak, a Világörökség részeként számon tartott Andrássy út szomszédságában. Ez a legnagyobb Café Vian, 80-100 férőhely található bent, 150 fős a terasz.

City taxi

City taxi

A City Taxi fuvarszervező szövetkezet 1983-ban alakult, az első magán taxi társaságok között. Az akkori szerveződés célja az volt, hogy tisztességes árakon nyújtson megbízható szolgáltatást. A piac bebizonyította, hogy a személyszállítás esetében is szükség van a kiváló minőségre.

Tuti menü