Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek a törzsvásárlói közösségekről képes leírás - Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények.tlap.hu
részletek »

Cikkek a törzsvásárlói közösségekről - Törzsvásárlói közösségek, kedvezmények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: torzsvasarlo.tlap.hu » Cikkek a törzsvásárlói közösségekről
Keresés
Találatok száma - 10 db
4 nagy kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya

4 nagy kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya

Mivel a bosszankodástól nem marad több a pénztárcádban, a legokosabb, ha minden lehetőséget megragadsz az akciós vásárlásra. Ennek egyik legjobb módja, ha feltérképezed, majd igénybe veszed az üzletláncok törzsvásárlói programját.

Alternatív kereskedelmi formák

Alternatív kereskedelmi formák

A tavalyi 99 milliárd forinthoz képest 2010-ben várhatóan 135 milliárdra nő a magyarországi webes kereskedelem összforgalma a GKIeNET piackutató cég felmérése szerint. Mivel is zárhatnánk az évet, mint a jövő évben valószínűsíthetően a legnagyobb fejlődést produkáló ágazattal, az e-kereskedelem és az abból kinövő különböző kreatív kereskedelmi formák bemutatásával?

Félelmek az MLM rendszerektől

Félelmek az MLM rendszerektől

Milyen félelmekkel, és kifogásokkal is találtam szembe magam, amikor hússzú idő után ismét csatlakoztam egy MLM céghez? Tudom e csinálni? Nem ismerek senkit! Nem tudok eladni. Nem akarok házalni! Nem tudok beszélni!

Kamu, vagy nagy üzlet?

Kamu, vagy nagy üzlet?

A haverod, a sógor és mindenki erről beszél. Jogokat emlegetnek, tíz és százezreket költenek, és elégedetten dörzsölik a tenyerüket. Gyanús neked, de értenéd mi ez? Segítünk! Mórickásan elmagyarázzuk, hogyan is működnek a törzsvásárlói rendszer alapjai.

Kinek özönlenek a milliók?

Kinek özönlenek a milliók?

Egyre gyakrabban találkozhatunk újfajta vásárlói közösségek reklámjaival. A ScienNet és a Lyoness első látásra valamilyen újabb lehúzós multi level marketing akciónak tűnhet, azonban kár lenne tagadni: a háttérben zseniális üzleti ötletek állnak. Persze az igazán nagy pénzeket a cégek tulajdonosai zsebelik be.

Motivációs tréningek

Motivációs tréningek

Miért hullámzik a teljesítményünk? Miért nem tudunk egyenletesen teljesíteni? Miért van, hogy a motivációs tréningek csak ideig-óráig hatnak ránk és tartanak bennünk egy kis lelkesedést? Hogyan tudnám fenntartani a lelkes, motivált állapotot, hogy jövedelmem és teljesítményem kiegyensúlyozott legyen?

Pontter

Pontter

A Pontter.hu egyszerűen kezelhető webes törzsvásárlói hűségprogram rendszer, amely különböző méretű vállalkozások számára nyújt korszerű marketing funkciókat. A törzsvásárlói rendszer önkiszolgáló és azonnal használható, bevezetéséhez mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükség

Törzsvásárlói kártya készítés

Törzsvásárlói kártya készítés

Készíts céged számára egyedi műanyag kártyát! Milyen elegáns egy kártyát küldeni a meghívó mellé, amely a névre szóló belépőt helyettesíti! A törzsvásárlói programoktól az ajándékkártyákig sok területen érdemes kihasználni a műanyag kártya előnyeit. Néhány sablont találsz nálunk, hogy megkönnyítsük a tervezést, de mindenképpen használd a céges arculatot!

Törzsvásárlói rendszerek lényege

Törzsvásárlói rendszerek lényege

A törzsvásárlói rendszer népszerű marketing eszköz, melyet számos szolgáltató és kereskedelmi cég alkalmaz vásárlási forgalmának növelésére, ügyfélköre megtartására és bővítésére. Mindemellett megjelentek a másik oldal képviselői, a vásárlók, akik szintén közösséget alkotva lépnek fel a kereskedőknél kedvezményeket kialkudva magunknak. A törzsvásárlói rendszereket ennek megfelelően két szempontból, a két különböző résztvevő kezdeményezésre alapozva vizsgálhatjuk: a kereskedő vagy szolgáltató által kínált törzsvásárlói rendszerek, valamint a vásárlók alkotta vásárlói közösségek.

Hirdetés
Vásárlásban champion

Vásárlásban champion

Hogy működik egy közösségi bevásárló kör? Vassányi Istvánnal, a balatonfüredi Csiperke Kör egyik alapítójával beszélgettünk. Rögtön az elején világos volt, hogy az összesen tíz család mit is akar: kiszakadni abból a zombivilágból, ami a fogyasztás mikéntjét jellemzi.

Tuti menü